Aktuelt

Lesetid: 5 minutter

Årets hederspriser 2023!

Vi har delt ut årets hederspriser for 2023! Eline Furu Skjelbred fikk prisen "Årets diamant" og Audun Urke ble tildelt "Årets Fyrtårn." Sahdia Moghal mottok prisen "Årets Stjerneskudd" og Tuva Narbuvold fikk "Årets Kulturbærer". I tillegg fikk årets arrangører av KLØKT; Sindre Sandvik, Geir Maurud og Audun Urke hedersbemerkelsen "Årets Skoleledelse". Vi ønsker å gratulere alle prisvinnerne og samtidig si tusen takk for deres strålende bidrag i 2023!

Første uken i desember holdes alltid årets julebord hvor hele SOCO gjengen og deres partnere er med. I år tok vi turen til Tivander for en skikkelig koselig kveld, med god mat og godt selskap! Tradisjonen tro ble det både taler og quiz, og ikke minst utdelingen av hederspriser til de som har utmerket seg med ekstraordinært engasjement og bidrag i løpet av året. Det er alltid et vanskelig valg, når vi har så mange dyktige medarbeidere, men noen utmerket seg likevel spesielt i år.

Årets Diamant – Eline Furu Skjelbred

Årets Diamant er en person som virkelig skinner! Både hos kunde og internt i SOCO briljerer Eline gjennom aktiv deltakelse og med et sprudlende engasjement i sosiale og faglige aktiviteter. Hun deler sin kunnskap og sine erfaringer, hun holder foredrag både internt og eksternt, samt er prosektleder for Testinnsikt 2024. Eline stiller alltid opp når en kollega trenger hjelp eller stepper inn når noen er forhindret. Hun er et «ja»-menneske som tørr å utfordre seg selv, er lett å samarbeide med og skaper et godt sosialt samhold med alle rundt seg. Eline kaster glans over alt hun gjør!  

«Eline er superanalytisk og tryller testcases og testdata både manuelt og automatisk. Hun har blant annet laget en DataGen-app, som mocker vekk boliglånsløypa og forenkler testingen og gir bedre fart og flyt. Hun er vår tekniske test guru i CRM teamet for bankrådgiverne! » 

Kundetilbakemelding

Årets Fyrtårn – Audun Urke

Årets Fyrtårn er en lyttende og behagelig ja-person som gjennom flere år vært stabil bidragsyter både faglig og sosialt hos SOCO og ute hos kunder. Audun står like støtt som et fyrtårn – pålitelig, trygg og viser han veien for andre. Han utfører kanskje sitt arbeid stille i bakgrunnen, men det er alltid med ekstremt god kvalitet. Og vi ser deg og de fantastiske evnene du har til å levere! Bare i år har Audun holdt flere foredrag eksternt, holdt kurs for traineene, arrangert konferansen vår KLØKT og ikke minst bidratt med en rekke fagartikler til soco.no. Det imponerte spesielt da han stilte opp for SOCO Frokostseminar i september da vi plutselig fikk frafall grunnet sykdom. Men kort frist fører ikke til noe venstrehåndsarbeid for Audun! Med over 200 i salen var ble presentasjonen om AI og Test så populær, at vi satte opp en ekstraforestilling på kontoret. Ved siden ordet hel-ved i ordboka er det et bilde av Audun!

«Audun er ekstremt faglig sterk, imøtekommende og rolig. Han evner å formidle komplekse sammenhenger på lettfattelig måte!»

Kundetilbakemelding

Årets Stjerneskudd – Sahdia Moghal!

I tillegg til å ha mottatt strålende tilbakemeldinger fra både kunde og kolleger, har Sahdia virkelig gått utenfor sin komfortsone i år! Fra å helst ikke ville stå på scenen har hun bare i år bidratt på SmudTech konferansen, holdt lynforedrag på Odin, kurs for SOCO sine traineer, holdt workshop på KLØKT, og ikke minst, holdt hun årets siste SOCO Frokostseminar med tidenes høyeste score på tilbakemeldingene! Når vi har holdt over 40 frokostseminarer sier det litt! Ikke overraskende har allerede programkomiteen til Testkonferansen Odin så ønsket henne på scene til neste år. Vi gleder oss til å se henne skinne videre som det stjerneskuddet hun er!

«Sahdia leker med grensesnittet i testingen og finner feil ved å utforske og utfordre utviklernes tankegang. Hun er rå på native kode for Android og iOS, har stålkontroll på hva man må sjekke for best mulig kundeopplevelse! »

Kundetilbakemelding

Årets Kulturbærer – Tuva Narbuvold

Tuva, vår egen Hussjef, er SOCO’s både sosiale og administrative hub. Hun er alltid blid, positiv og løsningsorientert, og sørger for at stort og smått er på plass. Tuva er opptatt av at alle i SOCO skal bli sett og hørt, at alle allergier er tatt hånd om og at alle timer er fakturert. I år har hun også losset oss pent inn i nye store kontorlokaler. Med hundre baller i luften klarer hun likevel å sjonglere oss alle med et smil, og skyr aldri en anledning til å si hvor stolt hun er av SOCO-gjengen!

«Tuva gjør veldig mye for oss alle. Hun er rett og slett toneangivende her i SOCO!»

Tilbakemelding fra kollega.

Årets Skoleledelse – Sindre Sandvik, Geir Maurud og Audun Urke

I tillegg til hedersprisene ville vi igjen takke Sindre Sandvik, Geir Maurud og Audun Urke for vår fantastisk internkonferanse KLØKT som ble gjennomført i år! «Skoleledelsen» som de har kalt seg, har gjort alt fra å sette sammen programmet, hentet inn bidrag og holdt teaterprøver. Samtidig har de sørget for at det praktiske rundt å arrangere en samling for over 65 personer også var på plass. Skoleledelsen leverte topp karakterer i år!

Det var mange fine høydepunkter med KLØKT! Det er fantastisk å tilbringe flere dager sammen hvor vi kan dele både fag- og prosjekterfaringer, og samtidig kose oss med med masse sosiale aktiviteter.

Tilbakemelding fra kollega

Igjen tusen takk til dere alle for brennende engasjement og bidrag i 2023! Gratulerer til alle sammen!