Aktuelt

Lesetid: 1 minutt

Kjetil og Cecilie til Agile Testing days!

Agile Testing Days kjører et fullpakket digitalt program denne uken! Og på programmet står Kjetil Gjelsten med foredraget "Cloud to cloud testing", og Cecilie Haugstvedt med workshopen "Automatic Accessibility Testing for All".

Det er alltid stor stas når en av SOCO-gjengen blir valgt ut til å holde foredrag ved konferanser, og ekstra stas når en internasjonal konferanse som Agile Testing Days putter dem på programmet! 

Kjetil Gjelsten skal dele av sin erfaring fra sitt prosjekt i Thon Hotel og hvordan de har benyttet skybaserte test verktøy for å oppnå enda bedre kvalitet. Kjetil holder jevnlig foredrag og kurs. Tidligere i år holdt han foredrag på SOCO Frokostseminar om skyverktøyet mabl, og han holdt også et SOCO Minikurs om samme tema. Sjekk ut Kjetil på LinkdeIn og les mer om hans kurs på kurskatalogen.

Cecilie Haugstvedt skal holde en lengre workshop om automatisert testing av universell utforming. Universell utforming er et tema Cecilie brenner for! Hun har holdt en rekke foredrag og workshop om teamet i løpet av dette året. I denne praktiske workshoppen lærer hun bort hvordan automatiserte tester for universell utforming gjør arbeidsdagen både lettere og mer effektiv. Sjekk ut Cecilie på LinkedIn og les mer om hennes kurs på kurskatalogen

Vi andre i SOCO ønsker dere lykke til med presentasjonene!