Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

SOCO Konsulentpriser 2021

Vi er stolte av SOCO-gjengen og synes det er ekstra stas når årets SOCO-priser deles ut. "Årets Konsulent" gikk til Esther Bloemendaal og "Initiativtakerprisene" gikk til Sindre Sandvik og Audun Urke. Gratulerer til alle tre og tusen takk for fantastiske bidrag i 2021!

Årets Konsulent 2021 – Esther Bloemendaal

Årets Konsulent går til noen som har utmerket seg spesielt opp mot verdiene til SOCO; driv, frihet og kløkt. Det også er viktig å utmerke seg både hos kunden og gjennom aktiviteter i SOCO. Her kjenner vi igjen Esther, både i måten hun har etablert seg hos kunden og hvordan verdiene til SOCO skinner gjennom i alt hun gjør. Esther er et forbilde for oss alle med hennes store engasjement, gode humør og en meget høy arbeidskapasitet. Hun får ting til å se lett ut! I tillegg til den enormt gode jobben hun gjør som testleder hos Skatteetaten, sprer hun engasjement i gruppene SOCO Aktiv og SOCO TestInnsikt (tidligere TestRadar).

Esther er en fantastisk testleder og evner kjapt å skape tillit!

Kundetilbakemelding

Årets Initiativtakere 2021 – Audun Urke og Sindre Sandvik
Kriteriene for Initiativtakerprisen er at man har gjort noe ekstraordinært for SOCO, står for SOCO sine verdier, samt tar ansvar for å synliggjøre og dele sin kompetanse. Noe mer ekstraordinært enn konferansen KLØKT har SOCO aldri opplevd! Derfor ble det naturlig at Årets Initiativtakerpris 2021 gikk til de to som satte i gang det hele; Sindre Sandvik og Audun Urke.

KLØKT – Konferansen for Lek, Øving og Kompetansedeling innen Test, med og for SOCO-gjengen, begynte sin spede planlegging før sommeren og ble gjennomført nå i november. «Rektor» Sandvik og «Undervisningsinspektør» Urke kom med ideen, sørget for at alle i SOCO ble involvert og satte sammen et fantastisk og variert program med foredrag, lyntaler, workshop, round table, skuespill, SOCO sin versjon av «Alle mot en» og «MTV» – vår egen versjon av Lindmo med MT (Mayurathan Thiruchelvam) som programleder.
I tillegg har Sindre holdt en rekke kurs i løpet av året for en flere ulike kunder og Audun bidrar i prosjektgruppen til SOCO TestInnsikt og skriver jevnlig artikler for soco.no.

KLØKT er helt klart den beste testkonferansen jeg har vært på noensinne!

Deltaker på KLØKT


Tusen takk til Esther Bloemendaal, Audun Urke og Sindre Sandvik for fantastisk engasjement og bidrag i 2021!