Kurs

Kom i gang med JIRA for test

Det ligger mange muligheter i JIRA for oss testere! Bjarte og Keyhan vil gi deg en innføring i hvilke muligheter som finns med JIRA og hvordan du kan bruker verktøyet til å få bedre kontroll over dine testprosesser og gjøre din hverdag enklere.

JIRA er et samhandlingsverktøy og saksbehandlingssystem som er laget for å støtte administrasjon av forskjellige saker i en organisasjon. De fleste forbinder kanskje JIRA med typisk utviklingsarbeid, men det kan brukes til mye mer enn det! 

Gjennom kurset vil du lære hvordan JIRA kan hjelpe deg å støtte dine testprosesser og testaktivitete. Du lære hvordan JIRA kan brukes til å få kontroll over dine testaktiviteter, og du vil bli kjent med JQL, dashboards, widgets/metrikker og plugins som kan forenkle din testhverdag.

I kurset skal du tas igjennom: 

  • Hva er JIRA og hvordan kan jeg bruke det i hverdagen?
  • Hva er dashboards og hvilke metrikker kan være nyttige bruke?
  • Hvordan kan vi modellere arbeidsflyt for å passe med test- og utviklingsprossesen
  • Hvordan kan vi lage søk med hjelp av JQL 
  • Gå igjennom noen nyttige plugins/tilvalg og se på hvordan de kan brukes sammen med JIRA

Kurset passer både  for deg som ønsker å bli bedre kjent med JIRA eller lære om hvordan JIRA kan brukes som et testverktøy for å følge opp testprosessen og bidra til bedre kontroll på din testhverdag. 

Det kreves ingen forkunnskaper, og kurset kan også tilpasses kursdeltakernes nivå, fra alt fra nybegynner til andre spesifikke områder i JIRA. Det forventes at alle kursdeltakere stiller opp med PC og har mulighet til å laste ned JIRA. 

Kurs

KURSHOLDER

Interessert?

Vi kan tilpasse kurset så det passer behovene for din bedrift!

Send en uforpliktende e-post.