Kurs

Playwright E2E-testing

Ta dine testferdigheter til neste nivå med vårt innføringskurs i Playwright, et kraftfullt testverktøy. Dette kurset gir deg nødvendige ferdigheter i å utnytte playwright for effektiv end-to-end-testing. Uansett om du er nybegynner eller ønsker å forbedre dine ferdigheter, vil kurset gi deg innsikt i verktøyets funksjoner, automatiseringsprinsipper og beste praksis.

En Nybegynnerguide til Plawright E2E testing.


I en smidig testhverdag, der tidsbesparing og effektiv regresjonstesting er avgjørende, anbefaler Henning å implementere Playwright-testverktøyet. Ved å integrere dette verktøyet i testrutinene kan testere betydelig redusere tiden brukt på regresjonstesting, samtidig som de oppnår smidighet i utviklingsprosessen. Dette resulterer i en mer effektiv testhverdag, bedre produktivitet og en tettere integrasjon mellom testere og utviklere.

I kurset vil du:

  • Få introduksjon til JavaScript/Typescript
  • En introduksjon til VS Code
  • Praktiske og fornuftige måter å bygge opp testene din på

Kurset er laget for testere som ønsker å bruke ferdighetene sine i programmering i sin hverdag, men ikke vet helt hvor de skal starte. Du må ikke ha programmeringskunnskaper på forhånd, men noe erfaring kan være en fordel. For å få fullt utbytte av kurset må du ha med PC eller Mac.

 Kurset holdes på norsk.

Kurs

KURSHOLDER

Interessert?

Vi kan tilpasse kurset så det passer behovene for din bedrift!

Send en uforpliktende e-post.