Kurs

Tre fra Soco sitter og jobber på en bærbar pc.

Testdata – en pest og en plage

I flere av våre prosjekter så oppstår ofte utfordringer og problemer med testdata som kan påvirke både kvalitet og leveranse.

I denne workshopen ønsker vi få delt disse erfaringene samt få belyst potensielle løsninger og visjoner rundt dette tema.

Kurs

KURSHOLDER

Med over 20 års erfaring innen test- og kvalitetssikring, har Kenneth etablert seg som en fremragende ekspert i feltet. Hans allsidige karriere inkluderer roller som testleder, testrådgiver og teknisk- og funksjonell tester, i en rekke prosjekter og organisasjoner. Kenneth er rett og slett en ekte allrounder!

I forbindelse med rollen som testrådgiver har Kenneth hjulpet en rekke kunder med kompliserte prosjekter, som Posten, Telenor, Fremtind, SpareBank1, Telia med flere. Hans brede domenekunnskap kombinert med et stort nettverk har gitt ham en unik posisjon til å se hvordan vi kan lære av hverandre. Kenneth har derfor holdt en rekke vellykkede round tables, hvor testfaglige temaer og utfordringer diskuteres på tvers av organisasjoner og roller. Kenneth er alltid positiv til å dele av sin kunnskap og erfaring, enten det er i foredrag, lyntaler, workshops eller round tables.

Les mer om foredragsholderen

Interessert?

Vi kan tilpasse kurset så det passer behovene for din bedrift!

Send en uforpliktende e-post.