Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

=Oslo Juleboka 2020 – Et julegavetips fra SOCO!

Det er fast tradisjon at alle i SOCO får =Oslo Juleboka, med en liten godsak fra =KAFFE i Akersgata i julegave. I år har det vært ekstra vanskelig både for kafeen, men spesielt for selgerne. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å kjøpe et eksemplar eller to. Det blir en julegave til glede for flere!

=Oslo Julebok er spesielt viktig for selgerne. Det gir et ekstra boost inn mot kalde vintermåneder. Årets tema er arbeid – et tema som har berørt oss alle i 2020! Enten det har vært med nye rammer for arbeid med hjemmekontor, arbeid i utsatte yrker eller mangel på arbeid. =Oslo startet med arbeidet av boken på nyåret og hadde ingen anelse om hvor aktuelt det temaet skulle bli for i år! 

Også =Oslo selgerne har blitt berørt selvfølgelig! Færre mennesker i gatene har gitt mindre salg, som både har ført til økte bekymringer og mer ensomhet. 

​Likevel er mange selgere på jobb. Noen sier de må jobbe dobbelt så lenge som tidligere for å få inn kronene de trenger. Andre forteller at de blir stående å snakke dobbelt så lenge med dem som ønsker å slå av en prat.​

=Oslo

Vi oppfordrer alle som har mulighet til å kjøpe et eksemplar eller to! =Oslo Juleboka er den perfekte julegave med masse godt lesestoff, både noveller, intervjuer, poesi og tegneserier. Vi blir også kjent med yrker og de rareste jobbene som folk i boken har hatt.

Vi kan også tipse om at =Oslo kafeen har fått seg nettbutikk! Sjekk ut www.erlikkaffe.no for nydelig kaffe og te, små godbiter, kule kopper og andre fine julegaver. 

Vil du holde deg oppdatert på hvordan det går med =Oslo og selgerne deres kan du melde deg på nyhetsbrevet deres via hjemmesiden www.erlik.no.

Ønsker dere alle sammen en riktig god førjulstid! La oss ta vare på hverandre.