Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

=Oslo Juleboka! Årets varmeste julegavetips fra SOCO!

Tradisjonen tro, er årets julegave hos SOCO =Oslo Juleboka, med en liten godsak fra =KAFFE i Akersgata. Gi bort gaven som varmer litt ekstra, du også!

Lurer du på hvordan du kan glede noen litt ekstra i julen? Julegaven her i SOCO er årets varmeste gave, som gleder både giver, mottager og mange andre som trenger det litt ekstra. Vi har tatt turen ut i Oslos gater og gledet 10 selgere med å kjøpe 50 magasiner av dem, som våre medarbeidere kan kose seg med nå i julen. 

=Oslo Juleboka er årets viktigste inntektskilde for =Oslo-selgerne, som får halvparten av utsalgsprisen for hver bok. Gjennom juleboka får rusavhengige og vanskeligstilte sjansen til å møte andre mennesker i samme situasjon. 

I årets utgave av Juleboka deler 42 mennesker fra hele Norge et minne med oss. Her møter du kjente fjes som Kjell Magne Bondevik, Aurora Aksnes, Bjarne Brøndbo og Sigrid Bonde Tusvik, gatemagasinselgerne Gweir fra Trondheim, Anniken fra Oslo og Geir Arne fra Bergen, og andre, tilsynelatende helt vanlige, men allikevel helt spesielle mennesker, med vidt forskjellige utgangspunkt og livsløp. Felles for dem alle er at de har dette ene minnet de vil dele med leserne. Historier og minner som kan både røre deg til tårer og få deg til å grine av latter.

Vi oppfordrer alle andre selskaper til å spre litt ekstra glede, varme og latter nå i jula, og kan trygt anbefale = Oslo Julebok! 

Ønsker deg en riktig god jul og et strålende nyttår! Så sees vi i 2020!