Aktuelt

Lesetid: 2 minutter

SOCO Traineeprogram 2021

Som Norges testpartner ønsker vi å bidra til å bygge opp talenter som på sikt skal bli blant de beste innenfor fagområdet test og kvalitetssikring. Derfor har vi denne våren etablert SOCO Traineeprogram!

Vi i SOCO mener vi har et ansvar for å bidra til å bygge Norges fagmiljø innen software testing. Det er derfor vi aktiv bidrar med kunnskapsdeling gjennom blant annet SOCO Frokostseminar, andre foredrag og kurs, støtter konferansen Testdagen Odin og har utviklet TestRadar, temperaturmåler for testfagets status i Norge. Et naturlig steg videre var å etablere SOCO Traineeprogram. 

Etter at vi annonserte programmet på Finn.no og delte den gjennom flere andre kanaler, har vi mottatt en rekke spennende søknader. De vurderes fortløpende og før sommeren kommer vi til å ha en nøye utvalgt gruppe med traineer, klar for en spennende høst! 

Programmet er snart spikret og det er ekstra gøy at SOCO-gjengen har vært med å drive det hele frem. En rekke medarbeidere kommer til å kjøre sine kurs, spesialtilpasset for det første SOCO Traineekullet. De første fem ukene vil de få kurs for å bygge både sosial og faglig kompetanse. Som for eksempel kurs innen ulike testverktøy og metodikker, presentasjonsteknikk og kommunikasjon. 

Jeg startet selv min karriere som trainee. Derfor er det ekstra morsomt å være pådriver for SOCO Traineeprogrammet 2021!

SANIA AKHTAR

Etter de første intensive kursukene vil det blir prosjekt ute hos kunder sammen med andre erfarne SOCO konsulenter. Slik vil de få konkret arbeidserfaring med en gang hos spennende kunder. 

Selvfølgelig vil de også være med på SOCO sine andre arrangementer som SOCO Felles Sertifisering, SOCO Minikurs, SOCO Julebord og mye annet. 

Vi gleder oss til å ta i mot SOCO Traineekullet 2021! 

Ønsker du å være en del av SOCO Traineeprogrammet 2021? Sjekk annonsen vår på Finn.no «Kickstart din karriere som IT-konsulent!»