Kurs

Foredrag fra Kleivstua

Containere: Beskytt systemet fra testmiljøet 

Få tips til hvordan du kan styre testmiljøene i ditt prosjekt med containere. Containerteknologi er på rask vei frem, og også vi testere må vite om denne.

I denne workshopen skal grupper jobbe sammen for å lage en container av en app, og deretter lage tester. Her skal vi bruke mobbprogrammering, en morsom og lærerik måte for et team til økt og felles forståelse

Kurs

KURSHOLDER

Ola Kleiven er en kunnskapsrik og kompetent testkonsulent som har lang erfaring innen testautomatisering og ytelsestest, spesielt av web-teknologier og APIer. Gjennom sin lange fartstid innen testing, har han erfaring som både teamleder, testleder, testrådgiver, QA-ansvarlig, samt teknisk og funksjonell tester fra en rekke større utviklingsprosjekter. Ola har opparbeidet seg en spisskompetanse innen test og har hatt ansvar for utvikling av teststrategier, testplaner, testrevisjon, teknisk test, design, kursing og innføring av testrutiner og testverktøy. Han har også implementert testløsninger, både med K6 og andre verktøy for teknisk testing.

Ved siden av sin utdannelse som sivilingeniør innen teleteknikk fra NTNU, har Ola tatt en rekke sertifiseringer blant annet ISTQB Advanced Test Manager, ASTQB Mobile Tester, ISTQB Agile Tester, ISTQB Advanced Technical Test Analyst, ISTQB Advanced Test Automation Engineer, REQB Foundation og Prince 2 Foundation.

Ola deler gjerne av sin erfaringer! Han holder foredrag og har også gjennomført flere workshops ute hos kunder. Han er en dyktig pedagog som rolig forklarer og veileder deg på en enkel måte.

Les mer om foredragsholderen

Interessert?

Vi kan tilpasse kurset så det passer behovene for din bedrift!

Send en uforpliktende e-post.