Kurs

En gruppe fra Soco, som jobber med arbeidsoppgaver

Hvordan teste en prosess som består av flere manuelle oppgaver kombinert med bruk av flere fagsystemer?

Tenk deg at du er på et prosjekt som skal ta imot 1000 nye ansatte. Det tegnes og beskrives 250 arbeidsprosesser som forteller folk hvordan de skal jobbe. Noen medfører endringer i systemer, andre ikke. Hvordan vet du at de systemendringer som er gjort samsvarer med arbeidsprosessene som beskriver hvordan folk skal jobbe? Og hvordan vet du at arbeidsprosessene er beskrevet riktig?

Under denne sesjonen vil vi sammen finne mer ut om hvordan vi kan gå frem for sikre at prosess og system samsvarer. Passer for alle som er opptatt av funksjonell test og brukervennlighet.

Kurs

KURSHOLDER

Esther Bloemendaal er en dreven konsulent som brenner for testfaget og utvikling av den i Norge. Hun er utdannet sivilingeniør ved NTNU, med en master i kommunikasjonsteknologi, og har i tillegg tatt sertifiseringene ISTQB Foundation og Prince2.

Esther har meget solid erfaring fra offentlig sektor og spesielt innenfor helsesektoren. Hun har jobbet med webløsninger og komplekse integrasjoner og har hatt roller som funksjonell tester, testleder for prosjekt, ansvarlig testleder på tvers, leder av team med testere, testleder og leveranseleder.

Esther er veldig nysgjerrig på ny teknologi, verktøy og metoder som kan gjøre testhverdagen bedre. Nettopp derfor er Esther en av bidragsyterne og deltakerne i prosjektgruppen til TestRadar. Denne prosjektetgruppen jobber kontinuerlig med å fange opp nye trender innenfor testfaget, for å se på utviklingen av testfaget i Norge.

Les mer om foredragsholderen

Interessert?

Vi kan tilpasse kurset så det passer behovene for din bedrift!

Send en uforpliktende e-post.