Kurs

Et bilde som viser at estimering er en kunstform, og ferdighetene med å gjette

Hvorfor tar det sånn tid? –  Refleksjon over tidsbruk og estimater i prosjekt.

I større IT-prosjekter så opplever vi ofte at det er vanskelig å estimere, f.eks. testaktiviteter. En blir frustrert når ting tar lenger tid enn forventet. Et hyppig spørsmål er «hvorfor det ikke går raskere i test», eller hvorfor så mange saker står «til test».

I foredraget forteller Keyhan om sine erfaringer og refleksjoner på hvorfor testing kan ta mer tid enn det estimert.

Kurs

KURSHOLDER

Keyhan Farahaninia har erfaring lang erfaring innen test, både med testledelse, testrådgivning, teknisk testledelse og teknisk testing fra offentlig og privat sektor. Gjennom flere år har han opparbeidet seg solid erfaring med blant annet JIRA/Confluence, HP Quality Center og Visual Studio TFS. Han har også god kjennskap til verktøy basert på åpen kildekode og kommersielle verktøy fra leverandører, som Microsoft, HP, SUN, Apache, Eviware/SmartBear, Compuware og Atlassian, for bruk i testautomatisering, testledelse, test av autentiseringsløsninger. Ved siden av sin utdannelse innen informatikk ved Linköpings unviersitet, har Keyhan også en rekke sertifiseringer som ASTQB Mobile Tester, PRINCE2 Foundation, ISTQB Agile Tester Extension, REQB og ISTQB Advanced Test Manager

Keyhan har brukt JIRA som et testverktøy i flere ulike organisasjoner og har svært gode kunnskap om verktøyet og hvordan den kan tilpasses ulike situasjoner og behov. Han har lang erfaren med å administrere JIRA, lage gode arbeidsflyt og bruke tredjepartsprogrammer for å tilpasse til spesifikke behov og ønsker.

Keyhan brenner for testfaget og er en tilhenger av å dele kunnskap og erfaringer med andre! Han har holdt flere foredrag relatert til test på både konferanser, fagdager og internt hos kunder.

Les mer om foredragsholderen

Interessert?

Vi kan tilpasse kurset så det passer behovene for din bedrift!

Send en uforpliktende e-post.