Kurs

Introduksjon til Testradar

I løpet av kurset vil du få en solid introduksjon av trender innenfor test gjennom TestRadar. Vi ser på hvilke arbeidsmetodikker, kompetanse og verktøy som topper trendlisten, samt hvilke SOCO anbefaler at du unngår.

TestRadar inneholder en oversikt over trender innenfor organisering og strategi, metode og prosess, kompetanse og verktøy. Kurset vil gi deg en innblikk i de forskjellige trendene og gi innsikt i hva som er hot og not akkurat nå. 

SOCO har jobbet med TestRadar i 5 år og noe som også gir oss en i historikk på hvordan trendene innen de forskjellige områdene har endret seg fra år til år.

TestRadar er ikke bare utviklet for å si noe om trendene, men er også en hjelp og guide for å finne hvilke metodikker og verktøy som vil være best egnet for ditt prosjekt. 

Etter kurset vil du ha fått en introduksjon til trender i test-Norge i dag. Kurset vil bidra i å gi en guide i forhold til hvilke arbeidsmetodikker og verktøy som kan benyttes i ditt prosjekt, og er et ypperlig utgangspunkt for videre diskusjon og planlegging. 

Kurset passer for deg som 

  • Ønsker hode deg oppdatert på trendene
  • Er i et prosjekt eller på en arbeidsplass og som ser behov for veiledning i forbindelse med hvilken arbeidsmetodikk som kan være hensiktsmessig 
  • Du som leter etter et verktøy som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kurset krever ingen forkunnskaper eller forarbeid. Vi har også selvfølgelig mulighet til å tilpasse kurset deg og ditt team, om det er spesifikke temaer som er av interesse. Ta gjerne en titt på TestRadaren på forhånd -> www.testradar.no

Kurs

KURSHOLDER

Esther Bloemendaal er en dreven konsulent som brenner for testfaget og utvikling av den i Norge. Hun er utdannet sivilingeniør ved NTNU, med en master i kommunikasjonsteknologi, og har i tillegg tatt sertifiseringene ISTQB Foundation og Prince2.

Esther har meget solid erfaring fra offentlig sektor og spesielt innenfor helsesektoren. Hun har jobbet med webløsninger og komplekse integrasjoner og har hatt roller som funksjonell tester, testleder for prosjekt, ansvarlig testleder på tvers, leder av team med testere, testleder og leveranseleder.

Esther er veldig nysgjerrig på ny teknologi, verktøy og metoder som kan gjøre testhverdagen bedre. Nettopp derfor er Esther en av bidragsyterne og deltakerne i prosjektgruppen til TestRadar. Denne prosjektetgruppen jobber kontinuerlig med å fange opp nye trender innenfor testfaget, for å se på utviklingen av testfaget i Norge.

Les mer om foredragsholderen

Interessert?

Vi kan tilpasse kurset så det passer behovene for din bedrift!

Send en uforpliktende e-post.